Liiton jäsenetu Haikon kartanoon!

31.1.2018

ALLERGIA-, IHO-JA ASTMALIITON JÄSENEDUT HAIKON KARTANOSSA 2018
MAJOITUSETU
alk. 90 €/ 2hh Kylpylähotellissa(208,-)
alk. 190 €/ 2hh Kartanohotellissa(288,-)
Majoitushinta sisältää kahdelle kartanoaamiaisen, sisäänpääsyn kylpylään sekä kuntosalille, ilmaisen pysäköinnin ja maksuttoman internet-yhteyden.Kartanossa majoittuville lisäksi Butler serviceja kuohuviiniä aamiaisella.Jäsenhintaisia huoneita on rajoitetusti hotellin saatavuuden mukaan. Hinnat ovat tarkoitettu vapaa-ajan majoitukseen ja maksettavaksi henkilökohtaisella maksukortilla tai käteisellä. Jäsenhinnan saadakseen, on paikan päällä Haikon Kartanossa esitettävä jäsenkortti.Edut eivät koske juhlapyhiä eikä niistä kirjoiteta lahjakortteja.
VARAUKSET
Majoitusedun saat vain varaamalla netistä www.haikko.fi-> etusivulla varaa huone ja syötä tarjouskoodi MEMBERKYLPYLÄEDUT* Majoituksen yhteydessä 1 yksilöhoito/hlö -20%* Huippukylmähoito -120 C yleisillä ajoilla ma-la 30 €(norm. 35,-)ja privat–ajoilla 35 €(norm. 40,-)* Päivä Kylpylässä ma-pe 35 €(norm. 40,-)-sis. Span& kuntosalin käyttö, pyyhe, kylpytakki ja tossut, SpaBistro buffet VARAUKSET
Hoitovaraukset suositellaan tekemään hyvissä ajoin ennakkoon joko puh. 0600 130 90 (0,81 €/min) tai sähköpostitse hoitovaraamo@haikko.fi, mainitse koodi ”ALLERGIA JÄSENETU” varauksen yhteydessäalennuksen saadaksesi.Tervetuloa hemmoteltavaksi Haikon Kartanoon!