Myytävät tuotteet

Kuva: Shutterstock

Yhdistyksemme kautta on saatavissa allergiaan ja astmaan liittyviä myyntituotteita ns. jäsenetuhintaan.
Tuotteet säilytetään yhdistyksen varastossa Järjestökeskus Onnensillassa, Siltakatu 6, Hyvinkää.
Tuotteiden noutamisesta on sovittava etukäteen puheenjohtaja Anneli Heikkilän kanssa, hyvinkaan.allergia(at)gmail.com.

Yhdistyksellä ei ole säännöllistä aukioloaikaa Onnensillassa, mutta järjestämme sovittuja tapaamisia mielellämme. Postitse lähetettäessä peritään postin lähetyskulut.

Ota yhteyttä!

Myytäviä tuotteita

• Nenähuuhtelukannuja (NHS) ja eri värisiä nenäsuutinosia kannuun - 20€ kannu, 4€/suutinosa
  • Vesipiippuja (NHS) - 15€